logo

Praktische info

Uurrooster

(Wijzigingen in het rooster zijn nog mogelijk tot eind september '23)

Heeft u vragen omtrent een bepaalde groep neem dan gerust contact met ons op.

Proeflessen

Het volgen van een proefles alvorens in te schrijven voor een bepaalde groep is steeds mogelijk gedurende heel september.
Wenst u verder in de loop van het jaar nog een proefles te volgen, gelieve dan hierbij de nodige info te vinden.

Lidgeld

OPGELET! Na de herfstvakantie niet ingeschreven = niet deelnemen aan de lessen! (tenzij het gaat over een eerste of tweede proefles)

Hoeveel inschrijvingsgeld moet ik betalen?

In volgend document vindt u alle informatie terug in verband met ons lidgeld.

Hoe kan ik betalen?

Het inschrijvingsgeld kan betaald worden via overschrijving op onze rekening van Argenta nr: BE68 9791 4579 3934
Op naam van Koninklijke Wommelgemse Turners vzw en met vermelding: naam van uw kind + groep(en)

Gelieve voor elk kind het inschrijvingsgeld apart over te schrijven (dus als je bijvoorbeeld je zoon en je dochter inschrijft, doe dan twee afzonderlijke overschrijvingen a.u.b.)

Gelieve het juiste bedrag voor 1 oktober 2023 over te schrijven zodat we tijdig de verzekering in orde kunnen brengen! Indien de inschrijving na de herfstvakantie niet in orde is gebracht, kan uw kind niet meer deelnemen aan de lessen totdat de inschrijving volledig is.

Aan kinderen die meedoen met wedstrijden wordt een voorschot op het wedstrijdgeld gevraagd. Dit mag niet samen met het inschrijvingsgeld betaald worden, maar zal later opgevraagd worden. Op het einde van het seizoen wordt er een afrekening gemaakt. Meer info hieromtrent in de loop van september.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

Indien je besloten hebt je lidmaatschap bij KWT stop te zetten, mag je ons altijd laten weten wat de reden hiervan is. We kunnen de kwaliteit van de club enkel verbeteren wanneer we een beeld krijgen over de verschillende redenen van stopzetting. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen en aan ons te bezorgen. U kan ook steeds contact met ons opnemen via kwturners@hotmail.com.

Inschrijven

Elektronisch inschrijven

Hoe gaat het online inschrijven praktisch te werk?

Op onze online inschrijfpagina zal u zich met een eigen login moeten aanmelden om tot een persoonlijke inschrijvingspagina te komen. Via deze pagina kunnen jullie de inschrijvingen van al jullie gezinsleden tegelijk uitvoeren, controleren en eventueel in de loop van het jaar aanpassen of aanvullen met extra groepen.

Hoe bekom je de login-gegevens voor het aanmelden?

Het aanmelden gebeurt via 1 welbepaald e-mailadres met bijhorend wachtwoord

  • Volledig nieuwe leden kunnen zelf hun login-gegevens kiezen bij "Nu registreren". 
  • Leden die vorig jaar reeds online hebben ingeschreven gebruiken hun login-gegevens van vorig jaar om in te loggen onder "bestaande gebruiker".

Daar de inschrijvingssite rechtstreeks gekoppeld is aan het ledenbeheer van de Gymfed, is het van groot belang dat bestaande leden zich onder exact dezelfde naam en lidnummer herinschrijven. Gebruik dus steeds de login-gegevens die u vanuit de Gymfederatie heeft ontvangen, hetzij dit jaar of vorig jaar! Maak zelf GEEN nieuw account aan!!!

Voor problemen met het inloggen of verdere vragen kan u steeds terecht op kwt-online@hotmail.com.

Kledij

Voor al onze groepen geldt sportieve kledij. D.w.z: bv. een sportieve short, turn -of joggingsbroek met daarop een gemakkelijke T-shirt of een topje.

Jeansbroeken, rokjes... zijn niet toegelaten.
Lange haren zijn bij elkaar gebonden.

Voor Turnen zijn blote voeten of turnpantoffels toegelaten.
Voor BBB en Circuit Fitness zijn dan weer propere en sportieve binnenschoenen aangeraden.
Freerunning gebeurt op blote voeten of sportschoenen met propere zolen. Indien buitensportschoenen nodig zijn, wordt dit op voorhand door de leiding aangegeven.

Maillots selectiegroepen

Onze selectiegroepen dienen op wedstrijden onze wedstrijdmaillot te dragen. Deze wordt, na bestelling, op maat gemaakt door 'DL Turnpakjes'. De maten van de maillots kan u terugvinden via https://dlsport.nl/meest-gestelde-vragen/ > Hoe werkt het maattabel

De wedstrijdmaillot zonder mouw komt neer op €54. Die met lange mouwen komt neer op €74

De maillot voor onze acro valt in onderling overleg met de partners en leiding bepaald te worden en valt vrij te bestellen.

Alle betalingen mogen gedaan worden op onze KBC-rekening met nummer BE20 7310 5517 2056 (OPGELET: nieuw rekeningnummer!)

De maillots worden pas besteld nadat de betaling is afgerond!

Clubtrainer

Onze clubtrainers worden verplicht gedragen op de wedstrijden, al kan je ze natuurlijk ook tijdens onze lessen of gewoon als comfy kledij op een luie zondag dragen! De broek en vest zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar! 
De clubtrainer kan enkel in het begin van het seizoen aangekocht worden. Er liggen dan pasmodellen in de zaal. Vraag er gerust naar bij de leiding!

Prijs trainer: €45
Prijs broek: €15
Prijs vest: €30

(Aankoop van een trainer is verplicht wanneer er wordt deelgenomen aan wedstrijden)

Clubwinkel

U kan ook steeds een kijkje nemen in ons tweedehandswinkeltje op Facebook en wie weet vindt u daar een maillot of trainer die past voor uw kind.

Onze Facebookgroep kan u terugvinden onder de noemer 'KWT tweedehands'.

De werking van deze groep is simpel: Mensen die iets te koop aan bieden, maken zelf een bericht aan. Indien u geïnteresseerd bent in het aangeboden artikel, dan kan u zelf contact opnemen met de verkoper. De verkoop wordt dus rechtstreeks geregeld tussen verkoper-koper. KWT komt hier als club niet in tussen.


Onze Hoofdsponsors

Overige Sponsors